Skip to main content

GezondMens


Investeren in je lichaam levert lijfrente op.
(Daniël der Weduwen)

Tijd, aandacht en aanraking lijken een schaars goed te worden. Terwijl dit zo belangrijk is voor ons mens-zijn. Tegelijkertijd kampen veel mensen met lichamelijke of geestelijke klachten. Wanneer je aan mensen vraagt wat zij belangrijk vinden in het leven, is het antwoord vaak “gezond zijn.” Goed in je vel zitten, helpt daar zeker bij. Een ontspannen geest in een ontspannen lichaam.

Binnen het team van GezondMens hou ik mij bezig met ontspanning en bewustwording door middel van massage. Iedere massage is een uitnodiging om naar binnen te keren, te voelen en te ervaren in je lichaam.

Want hoe goed voelen wij ons lichaam nog? Vaak alleen wanneer wij klachten ervaren. Weet jij hoe ontspanning in jouw lichaam voelt? In de massage gaan we samen op onderzoek uit. Je mag de rust en warmte van mijn handen ervaren. Vaak is een klacht een signaal om te kijken naar wat er speelt in jouw leven. Een massage kan hierin ondersteunend werken en verzachting geven.

Tijdens een consult kijk ik vanuit jouw vraag welke massage op dat moment passend is.  De massage kan gericht zijn op de klacht, misschien vind je het moeilijk om te ontspannen of wil je juist meer in contact zijn met je lichaam. Eventueel wordt de massage ondersteund door een meditatie, ontspanningsoefening en/of muziek. Ik geef de massage vanuit een holistische visie. Dit betekent dat ik niet alleen naar jouw lichaam kijk, maar ook naar jouw omstandigheden en wat er speelt in je leven. Aangeraakt worden, is een levensbehoefte. Daarnaast verzacht een massage pijn, het vermindert stress en de warmte is goed voor de doorbloeding.

Omdat ik geloof in een wereld waarin wij mensen elkaar helpen en in verbinding zijn, kies ik ervoor om, naast mijn eigen praktijk in Roelofarendsveen, samen te werken in het team van GezondMens. Het positieve voor jou is dat er onder één dak vakmensen zijn vanuit verschillende disciplines, die expertise delen en samenwerken aan jouw gezondheid.

Meer informatie kun je vinden op de website van GezondMens.

GezondMens. Een praktijk waar we verder kijken!

Massagesessie (inclusief voor- en nagesprek) 1,5 uur: € 75,00

Praktijk GezondMens – Relieve
Stationsstraat 1E2
2371 SH  Roelofarendsveen

De portretfoto op deze pagina is gemaakt door Ralf Silvius.

Massages


Klassieke massage

Klassieke
massage

Buiten Beleving
Massage

Massage bij kanker

Massage bij
kanker

Massage bij dementie

Massage bij dementie

Massage voor ouderen

Massage voor ouderen

Massage bij
rouw en verlies