Skip to main content

Massage bij kanker


Wanneer je de diagnose kanker te horen krijgt, gebeurt er veel. Heel veel, ook in je hoofd en in je lichaam. Je kunt spanning ervaren over je toekomst en het vertrouwen in je lichaam kwijt zijn. Uit onderzoek blijkt dat je dan baat kunt hebben bij een massage.

Massage geeft geen genezing, maar kan de kwaliteit van leven verbeteren. Het is een zachte aanraking die rust en ontspanning biedt. Symptomen als pijn, misselijkheid, vermoeidheid, slapeloosheid, angst, depressie en stress kunnen verminderen. Massage ondersteunt de balans in je lichaam en geeft ontspanning. De massage stem ik altijd af op je ziektebeeld, je lichamelijke conditie en eventuele klachten en/of aandachtspunten van dat moment. Ook kijken we wat jouw wensen en de eventuele mogelijkheden zijn.

 

massage-bij-kanker

De ziekte kanker maakt dat je lichaam uit balans is. Met een massage mag deze balans niet verder verstoord worden. Een massage kan juist bijdragen aan ontspanning van je lichaam, wanneer deze gegeven wordt door een masseur met kennis over de ziekte kanker, de behandelingen en de bijwerkingen/klachten. Ik heb deze specialisatie gevolgd bij Instituut Massage bij kanker om cliënten die leven met kanker op een verantwoorde wijze te kunnen masseren.

Wat zeggen cliënten over deze massage:
“Er zijn eigenlijk geen woorden voor, hoe fijn dit is.”
“Hiermee krijg ik het vertrouwen in mijn lichaam terug, dank je wel.”

Voor meer informatie:

mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of bel 06 23 73 63 57